Samenwerken

Samenwerken

Wat leuk dat je wilt samenwerken met De Goede Huisvader! Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden voor samenwerken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Recensies

De olifant in de kamer
De olifant in de kamer: mijn recensies zijn eerlijk.
De recensie van de brandblusser...
De recensie van de brandblusser…

Als schrijver kan ik je helpen met een recensie. De recensie verschijnt dan op de website van De Goede Huisvader. Deze kan worden gedeeld via de social media kanalen van De Goede Huisvader.

Een artikel op de website bestaat uit minimaal 500 woorden. Er bestaat een kans dat een recensie mogelijk niet uitpakt zoals je dit zou willen. Dat is nu eenmaal het risico wanneer je vraagt om de mening van een ander persoon. Een recensie is een mening. Eerlijkheid staat hierbij voorop. Voor reclameboodschappen verwijs ik je graag naar andere kanalen. Bijvoorbeeld advertenties via Google Ads.

Story op social media

Story op social media

Wil je snel een boodschap verspreiden en gebruik maken van de kracht van social media, dan kan ik dit voor je doen via de stories op Facebook en Instagram. Let op: ik doe dit niet zomaar. Er moet altijd wat tegenover staan. Bovendien moet ik achter het product of de dienst staan. Wil je liever dat ik iets maak voor je eigen stories, dan kan dit ook. Neem hiervoor even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Denk nu niet dat het bereik minder is, wanneer je alleen kiest voor een story op social media. Heb je een goed product of dienst, dan kan het plaatsen van een story op social media voor een boost zorgen. Per social media post (story dus) betaal je een bedrag van € 20,- exclusief BTW.

Wat doe ik niet?

Lezen

Het is voor mij fijn wanneer ik vooraf duidelijkheid heb of krijg over iets. Dat zou voor jou ook best eens het geval kunnen zijn. Vandaar dat ik even inga op de vraag wat ik wel of niet doe als het gaat om het samenwerken.

Om teleurstellingen te voorkomen, vraag ik je om het volgende even goed door te lezen. Zo weet je wat je aan mij hebt en weet je wat ik wel of niet op wil pakken.

Laat ik beginnen met linkbuildingen blogs geschreven door marketeers. Daarin kan ik heel erg kort zijn: ik plaats deze niet. Daarover ga ik niet discussiëren.

Daarnaast is het goed om te weten dat ik niet ieder product of iedere dienst zomaar aandacht wil geven. Ik doe bijvoorbeeld -vanwege mijn overtuiging- niets waarin ‘dieren’ verwerkt zijn. Daar zijn genoeg andere bloggers voor die je daarmee verder willen helpen.

Ook promoot ik geen diensten die bestempeld zijn als illegaal of op het randje zijn van wat wel of niet geaccepteerd is.

Interesse?

Niet bang geworden van de informatie op deze pagina? Dan neem je contact op! Wie weet kunnen we snel beginnen aan onze samenwerking!

Omdat je gekozen hebt voor “nee” is het niet mogelijk om gebruik te maken van dit formulier.

Voorbeelden