Samenwerken

Wat leuk dat je wilt samenwerken met De Goede Huisvader! Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden voor samenwerken.

Samenwerken
Met een olifant

Recensies

Als schrijver kan ik je helpen met het schrijven van een recensie. Deze recensie verschijnt dan op de website van De Goede Huisvader en wordt gedeeld via social media (Facebook,Twitter en Instagram).

Een blog bestaat minimaal uit 500 woorden. Let op, er bestaat een kans dat de recensie misschien niet uitpakt zoals je dit zou willen. Dit heeft ermee te maken dat ik altijd een eerlijke recensie schrijf. Voor reclameboodschappen verwijs ik je naar andere kanalen (Google Ads bijvoorbeeld).

Story op social media

Wil je snel een boodschap verspreiden en gebruik maken van de kracht van social media, dan kan ik dit voor je doen via de stories op Facebook en Instagram. Let op: ik doe dit niet zomaar. Er moet altijd wat tegenover staan. Bovendien moet ik achter het product of de dienst staan. Wil je liever dat ik iets maak voor je eigen stories, dan kan dit ook. Neem hiervoor even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Stofzuigen

Wat doe ik niet?

Om teleurstellingen te voorkomen, vraag ik je om het volgende even goed door te lezen. Zo weet je wat je aan mij hebt en weet je wat ik wel of niet op wil pakken.

Laat ik beginnen met linkbuildingen blogs geschreven door marketeers. Daarin kan ik heel erg kort zijn: ik plaats deze niet. Daarover ga ik niet discussiëren.

Daarnaast is het goed om te weten dat ik niet ieder product of iedere dienst zomaar aandacht wil geven. Ik doe bijvoorbeeld -vanwege mijn overtuiging- niets waarin ‘dieren’ verwerkt zijn. Daar zijn genoeg andere bloggers voor die je daarmee verder willen helpen.

Ook promoot ik geen diensten die bestempeld zijn als illegaal of op het randje zijn van wat wel of niet geaccepteerd is.

Samenwerken?

Vul het formulier in!

Samenwerken met De Goede Huisvader
Wil je samenwerken met De Goede Huisvader, dan maak je gebruik van dit formulier. Wanneer je alle velden zo volledig mogelijk invult, dan is het makkelijker om te beoordelen of er sprake kan zijn van een samenwerking.