De Goede Huisvader

Wijzigingen website

Veranderingen vanaf december 2023

De pagina of het artikel die je eigenlijk wilde bekijken is niet meer te vinden op de website van De Goede Huisvader en dat heeft te maken met veranderingen vanaf december 2023. Deze veranderingen leg ik graag uit.

In 2014 begon ik aan deze website met als doel om de wereld te vertellen hoe het was als schrijvende en fotograferende huisvader. Meer hierover lees je in het gedeelte Over op deze website. Inmiddels is het geen 2014 meer en dingen veranderden. Zo werd De Goede Huisvader eigenlijk een bedrijfsnaam en ik besloot om bepaalde zaken te combineren. Dat leek logisch, maar ergens was dit het niet. Zo was het niet logisch om diensten aan te bieden op het gebied van website ontwikkeling of beheer en ondertussen te schrijven over geschiedkundige onderwerpen of maatschappelijke problemen. Vandaar dat ik besloot die artikelen op een andere plaats onder te brengen.

Waar zijn de artikelen te vinden?

Vanaf december 2023 zijn de artikelen die ik schrijf (en geschreven heb) te vinden via een andere locatie. Onder mijn eigen naam schrijf ik deze artikelen voortaan. Dus wanneer je een beroep wilt doen op De Goede Huisvader voor webdiensten dan heb je de juiste website gevonden. Ben je op zoek naar een artikel, dan verwijs ik je graag naar www.harmjagerman.com.

Kvk: 50509616
Btw: NL002057857B55
[email protected]

2014 – 2023 © De Goede Huisvader