De hoofdrolspelers

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…
De Wederhelft

De wederhelft

Een kind van de beruchte Jaren Tachtig en sinds 2007 mijn wederhelft. Ze luistert naar de Friese naam Hinke, maar heeft Amsterdamse roots. Tot aan 2018 was ze Baas in een laboratorium van de Hogeschool Leiden. Dat is ze nu niet meer. Eerst was ze accountmanager. Nu eigenlijk niet meer. Nu is ze productmanager voor Retsch.

Nummer Een

Nummer Een

Bine, onze overwinnaar – vandaar de naam (Google maar). Ook wel bekend als Nummer Een. Dat heeft weinig te maken met een eventueel onderscheid, maar meer met volgorde van binnenkomst. Agora-scholiere, houdt van gamen en heeft een hekel aan opruimen.

Nummer Twee

Nummer Twee

We gaven haar in 2011 een Griekse naam, uit de tragedie Pyramus en Thisbe. Alles behalve tragisch. Kreeg van mij de bijnaam Nummer 2, ook op basis van volgorde van binnenkomst. Vrijeschool-kind, houdt van roze, sprookjes en heeft een zwak voor oorwarmers, strikken en baretten.

De Labrador

De Labrador

Sinds juli 2021 is Guus onderdeel geworden van ons gezin. Eet graag en veel. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt of het wel of niet eetbaar is. Stokken zijn daarom zijn favoriet. Stenen ook, maar dat is meer voor het mondgevoel…