De oplettende volgers via social media hebben het al kunnen vernemen. Het nieuws dat er iets anders aan kwam. Iets anders dan een kritisch schrijvende huisvader, die ook nog eens wat foto’s maakt. Dat blijf ik doen, alleen vul ik het aan. Kortom, het werd tijd voor iets anders!


Wat was het een moeilijk jaar. We ‘vierden’ onlangs nog dat het een jaar geleden was dat de eerste lockdown een feit was. Inmiddels zijn we volgens mij bijna aan het einde van de volledige lockdown die in december begon. Al denk ik dat we best nog wel rekening mogen houden met een nieuwe lockdown, kijkend naar de cijfers. Daar gaat het niet over. Het gaat over dat moeilijke jaar.

Nee, in dat moeilijke jaar werd ik niet geraakt door COVID-19. Ook mijn gezinsleden niet. Daar mogen we blij mee zijn. Wel zag ik als ondernemer mijn inkomsten teruglopen tot bijna nul. Fotografie en tekstschrijven, ze stonden niet op het verlanglijstje van mede-ondernemers. Wat wel op het verlanglijstje stond dat waren websites. Websites onderhouden, websites ontwerpen. Tijdens de vele gesprekken die ik de afgelopen tijd had hierover (of het nu leidde tot het krijgen van een opdracht of niet) er was een terugkerend onderwerp. Dat was de manier waarop men geacht werd om de website te onderhouden en vooral het contact met de ondersteuningsafdeling(en).

Helpdesk

Wanneer je een webhosting pakket afsluit, dan ontkom je er niet aan om ooit eens contact te moeten opnemen met een helpdesk. De vraag is of je volledig uit de voeten kunt met het gegeven antwoord of de oplossing helemaal begrijpt. Een website beheren – ook een blog overigens – houdt in dat je dingen moet doen waar je misschien niets van begrijpt. Is dat geen probleem, dan is er ook nog zoiets als tijd. Heb je tijd om alles in de gaten te houden? Of alles goed te laten verlopen? Bovendien: wil je dit wel? Jij wilt online ‘knallen.’ Meer eigenlijk niet.

Hoe zorg je ervoor dat je online kunt doen wat je wilt en niet beperkt wordt door anderen? Eigenlijk door het zelf te doen. De vraag is alleen of je het zelf moet doen of dat je dit uit handen zou geven aan iemand anders. Bijvoorbeeld aan mij.

Genoeg aanbod

Er is genoeg aanbod als het om webdiensten gaat. Er zijn voldoende aanbieders voor webruimte of webhosting. Waarom zou je dan voor mij kiezen?

Je kiest voor mij wanneer je er zeker van wilt zijn dat je zelf geen moeite hoeft te doen voor het technische gedeelte van je website. Dat doe ik. Je hebt hierbij de keuze voor gedeelde webhosting, volledig beheerde webhosting (alleen op een server) of zelfs WordPress hosting.

Waarom De Goede Huisvader Webhosting?

De Goede Huisvader, mocht je dit niet weten, is een juridisch begrip. Wikipedia schrijft er het volgende over:

“De goede huisvader (Latijn: bonus pater familias) is een juridisch principe dat ervan uitgaat dat iemand zich redelijkerwijze als een verantwoord persoon gedraagt die alles doet wat nodig is om (voorzienbare) schade te voorkomen.”

Dat is waar het om gaat bij de webdiensten die ik introduceerde. Ik zorg ervoor dat jij kunt doen wat je moet doen (online) en ik je ondersteun. Je zou bijna kunnen zeggen dat je alleen de koffie of thee zelf nog hoeft te halen of maken. De rest doe ik voor je.

Prijskaartje

Aan dit alles kleeft een prijskaartje. Voor de een veel te duur, voor de ander nauwelijks. Weet dat je bij mij niet vast hoeft te zitten aan contracten met een lange duur. Kies je voor een maandelijks contract, dan zit je er ook een maand aan vast als particulier. Als ondernemer nog een maandje extra. Al wil ik niet gaan voor de korte termijn. Een lange relatie – zuiver platonisch en zakelijk – daar gaat het mij om. Op de ‘Goede Huisvader manier.’

Service komt met een prijs. Dat merkt je misschien ook wel bij je huidige provider. De laatste jaren is het servicelevel van een aantal bedrijven omlaaggegaan, terwijl de kosten omhoog zijn gegaan. Je moet de vraag stellen in hoeverre de prijs van anderen te vergelijken is met die van mijn diensten. Eigenlijk niet, denk ik. Ik geef je meer service en doe dit op een duidelijke en heldere manier.

Waar wacht je nog op?

Inderdaad! Waar wacht je op? Ga vooral eens kijken op de website van De Goede Huisvader Webhosting. Heb je vragen, dan ben ik er voor je!

… op een nog lopend contract?

Was je in de veronderstelling dat ik niets voor je kan doen, omdat je nog te maken hebt met een lopend contract?
Niet alleen kun je terecht voor hosting. Ik kan je ook helpen met je bestaande website. Denk aan het uiterlijk, maar ook de technische zaken. Wanneer je op de onderstaande banner / afbeelding klikt, dan lees je meer over het beheer voor iedereen die te maken heeft met een lopend webhosting contract.

Wil je overstappen van hosting provider, maar zit je nog vast aan een contract?

Tot slot: wat doe ik – in het kort

  • Webhosting
  • Website ontwikkeling
  • Technisch beheer
  • Advies en begeleiding


Bezoek de website van De Goede Huisvader Webhosting

Afbeelding bovenzijde pagina: Pexels.

Vergelijkbare berichten