Zaterdag 18 december maakte de regering bekend dat een dag later een nieuwe lockdown in zou gaan. Het was tijd voor Lockdown 3.0. Deze derde versie van de lockdown heeft betrekking op de foto’s die ik maak natuurlijk. Dat deed ik niet voor het eerst…

BMX-fiets

Weet je nog? Die ene foto op de tafel met een kind met BMX-fiets? Het was de aanzet tot een serie foto’s. Verdeeld over “Leven in Quarantaine”, “Thuiswerken” en “Lockdown 2.0” maakte ik meer dan 200 foto’s. Foto’s om een beeld te geven van ons leven tijdens de perioden van lockdowns, quarantaine, thuiswerken en thuisonderwijs. Nu is het december en begin ik opnieuw.

Quarantaine Dag 7: BMX-les

Omdat de telling inmiddels wat verwarrend is geworden, besloot ik gewoon weer vanaf het begin te starten. Dit keer zelfs een “Dag 0.” De zaterdag waarop bekend gemaakt werd dat er een lockdown aan zat te komen.

Onduidelijk

Hoe lang ik dit vol ga houden is onduidelijk. De oudste vond het een leuk idee. De jongste moest zuchten, net zoals mijn wederhelft. Omdat niemand zin had om iets te doen op deze eerste dag van de lockdown besloot ik de labrador dan maar schaken te leren. Met weinig succes overigens.

Het was tijd voor Lockdown 3.0

Social media

In februari 2022 besloot ik de website te voorzien van een update. Als gevolg hiervan heb ik de aparte fotopagina’s met foto’s uit de verschillende series laten vervallen. De foto’s zijn gewoon te vinden via social media.

Vanzelfsprekend deel ik de foto’s ook via social media. Niet alleen Instagram, maar ook Facebook en Twitter. De links kun je hieronder vinden.

Vergelijkbare berichten