De Goede Huisvader

Category: Geschiedenis

Ik verveelde me...

Ik verveelde me…

Er was een goede reden om dit te schrijven/typen. Ik verveelde me… vandaar dat je dit bekijkt. Omdat ik me verveelde, leidde dit tot de

Lees verder »
About Last Christmas

Over Last Christmas

Geen zorgen, ik zal je niet in het Whamageddon stortten. Toch moeten we het even hebben over Last Christmas. Laten we dat liedje eens analyseren.

Lees verder »
Even over 2008

Even over 2008…

Het lijkt niet heel erg logisch, een bericht te schrijven over het jaar 2008. Het zou logischer zijn om te schrijven over 2021. Omdat 2008 het jaar is waarin ik vader werd, vond ik het een goed idee. Dus: even over 2008…

Lees verder »
The Day the Music Died

The Day the Music Died

Getriggerd door een artikel in Het Parool vandaag dacht ik vandaag aan The Day the Music Died. Lang voordat ik geboren werd, vond er een gebeurtenis plaats waarover mensen jaren en jaren later nog steeds konden praten. De noodlottige laatste vlucht van The Big Bopper, Ritchie Valens en Buddy Holly. Hoe kan het toch dat deze gebeurtenis nog steeds besproken wordt?

Lees verder »
Imagine...

Imagine…

Imagine is niet alleen de titel van het nummer van John Lennon. Het is meer dan dat. Een manier om je aan het denken te zetten over hoe het had kunnen zijn. Hoe zou het zijn, wanneer de wereld nog een John Lennon zou hebben?

Lees verder »