De Goede Huisvader

De Goede Huisvader

Website of webshop

Introductie

Waarmee ben je echt geholpen? Een nieuwe website of een aanpassing van een al bestaande website? Of gaat het om het mee denken? In dat laatste geval heb je misschien meer aan alleen het advies dat De Goede Huisvader je aan kan bieden.

Wat je wensen ook zijn, het begint met een inventarisatie van mogelijkheden. Daar ben je zelf al mee bezig. Dat is waarschijnlijk de reden waarom je terecht bent gekomen op deze pagina.

Wat heb je nodig?

De grote vraag is dus: wat heb je nodig? In ieder geval als het om je online activiteiten gaat. De Goede Huisvader helpt je graag met het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop. Dat zou een optie kunnen zijn.

Een andere optie is het aanpassen van een al bestaande website of webshop.

WordPress

Het ontwikkelen van websites en webshops zal in de meeste gevallen plaatsvinden op basis van WordPress. Dit is een bewezen systeem waarmee websites op een goede manier te beheren zijn. Mocht dit een probleem vormen, dan bestaat er de mogelijkheid dit beheer uit te besteden aan De Goede Huisvader.

Waarmee begint het?

Simpel. Het begint met het inventariseren van je wensen. Niet met het doorgeven van hoeveel iets kost. Wanneer dat je wens is, om te weten hoeveel iets kost, dan is het raadzaam om verder te kijken.

Voordat een begin gemaakt kan worden met de inventarisatie van je wensen is er iets anders dat nog belangrijker is. Wie ben je en wat is je doel? Wat wil je online bereiken, vasthouden of verbeteren? Waar ben je trots op? Wat is je motivatie en wat zijn je mogelijke valkuilen? Het zijn allemaal zaken waarmee we rekening moeten houden. Daarna zijn we klaar om je wensen te inventariseren.

WordPress en e-commerce

Mocht je denken dat e-commerce oplossingen niet mogelijk zijn met WordPress, dan zou ik daar nog even over nadenken. Met WordPress is het wel degelijk mogelijk een webshop te presenteren voor je klanten. De Goede Huisvader helpt je er graag bij. Zelfs bij het "vullen" van je productcatalogus. Zijn de teksten te lastig? Geen probleem, ook daar zijn oplossingen voor te bedenken.

Wat kost het?

Dat is echt afhankelijk van wat je wilt. Dus nee, geen overzicht van een basisprijs of minimale kosten. Je krijgt een overzicht op basis van een gesprek. Persoonlijk of op afstand (Teams, Zoom, Jitsi). Maak dus snel een afspraak, dan weet je binnenkort al meer.

Maak een afspraak

Contactformulier onder pagina's diensten

Helaas, het is niet mogelijk om dit formulier te versturen, op basis van de gekozen optie. Alleen wanneer je akkoord gaat met de opslag van je gegevens is het mogelijk om dit formulier te versturen. 

Kvk: 50509616
Btw: NL002057857B55
[email protected]

2014 – 2024 © De Goede Huisvader