De Goede Huisvader

Diensten

Een overzicht van alle mogelijkheden

De Goede Huisvader

Introductie

De Goede Huisvader helpt je graag verder. Of het nu gaat om het beheer van je bestaande website, het ontwerpen van een nieuwe website of het aanpassen van een bestaande website. Misschien wil je liever advies over hoe je een bestaande website kunt beveiligen. De mogelijkheden staan hieronder vermeld.
Advies

Advies

Even voor de duidelijkheid: geen vraag is ‘raar’ of ‘vreemd’ wanneer het om advies gaat over je online activiteiten. Je wilt een antwoord krijgen op de vraag of vragen die je hebt. Soms weet je eenvoudigweg niet hoe je de juiste vraag moet stellen. Dat kan te maken hebben met het gebruik van de juiste termen. In een ander geval gaat het om de juiste uitleg. Dat maakt niet uit. Zet de gedachte opzij dat je vraag ‘raar’ of ‘vreemd’ is.

Keer het eens om. Hoeveel mensen hebben de kennis die jij hebt als het om het vakgebied gaat waarin jij gespecialiseerd bent?

Om heel eerlijk te zijn: De Goede Huisvader weet ook niet alles. Zijn de antwoorden even niet beschikbaar, dan krijg je dit te horen. Met de belofte dat dit uitgezocht wordt. Daarna ontvang je alsnog een antwoord op je vraag.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Een nieuwe website of webshop maak je zelf of laat je ontwikkelen. Wanneer je besluit dit zelf te doen kan dit ervoor zorgen dat je er meer tijd aan moet besteden en je hierdoor geen tijd hebt voor andere werkzaamheden. Bovendien bestaat de kans dat je tegen problemen aanloopt waar je van te voren geen rekening mee hield.
 
De vraag is of het de tijd en moeite waard is.

De Goede Huisvader beschikt over een jarenlange ervaring, waardoor je aan het einde van het traject beschikt over een website of webshop waar je helemaal tevreden over bent.

Beheer

Beheer

Als het om het beheer gaat van je website of webshop moet je de vraag stellen in hoeverre je dit zelf wilt uitvoeren of niet. Wat ga je zelf doen en wil je dit (helemaal) zelf doen of niet?
 
De Goede Huisvader helpt je hierbij. Met volledig beheer of gedeeltelijk beheer van je website of webshop.
 
De keuze maak je zelf: alleen inhoudelijk beheer, technisch beheer of volledig beheer.

Contact

Contactformulier onder pagina's diensten

Helaas, het is niet mogelijk om dit formulier te versturen, op basis van de gekozen optie. Alleen wanneer je akkoord gaat met de opslag van je gegevens is het mogelijk om dit formulier te versturen. 

Kvk: 50509616
Btw: NL002057857B55
[email protected]

2014 – 2024 © De Goede Huisvader