Soms zijn die herinneringen op Facebook een goed idee. Ze helpen je te herinneren wat jouw kinderen allemaal gezegd hebben. In dit geval was het mijn dochter, die naar een voetbalwedstrijd zat te kijken.

Mijn dochter heeft niets met voetbal. Ze vind het ook twee jaar later nog steeds “stom.” Alleen wanneer de Oranje Leeuwinnen spelen, dan is het interessant. Dat noemt ze overigens gewoon nog steeds meisjesvoetbal. Wel vindt ze het erg lastig om te bepalen wie-wie is, wanneer er gespeeld wordt in andere tenues.

Op Instagram plaatste ik een foto van haar uitspraak, twee jaar geleden. Ze kon ook gewoon vorige week uit haar mond zijn gekomen…

helpt mij soms bij het herinneren van bepaalde van mijn. In twee jaar tijd is er weinig verandering in de situatie gekomen. Ze is van mening dat nog steeds “stom” is. Behalve wanneer de dames van spelen
Bekijken via Instagram ⇒

Benieuwd naar meer uitspraken van mijn kinderen? Volg via Instagram of via Facebook. Wil je liever Twitteren? Geen probleem, ook daar is De Goede Huisvader te vinden.

Afbeelding bovenaan deze pagina: Unsplash.

Vergelijkbare berichten