De fotograferende huisvader

De fotograferende huisvader

De tijd heeft dit artikel ingehaald, ook al is het slechts kortgeleden dat ik het begrip De fotograferende huisvader introduceerde

Het was een kwestie van “jezelf opnieuw uitvinden.” Je hoort de uitdrukking vaak genoeg tijdens deze corona crisis.

De crisis was op het moment dat ik De fotograferende huisvader lanceerde nog niet voorbij. Sterker nog, we moesten nog beginnen aan de tweede golf. 

Die tweede golf kwam er en er wordt inmiddels (het is december 2020) al heel voorzichtig gesproken over een derde golf. 

Het deed mij besluiten om te stoppen met het eerder gelanceerde concept. 


Nee, hiermee zeg ik geen vaarwel. Ik bundel mijn activiteiten als fotograaf via www.harmjagerman.nl. Zoals ik eigenlijk voorheen ook al deed. 

 

Heb ik hiermee ‘gefaald?’ Wanneer ik kijk naar het aantal opdrachten: ja. De crisis heeft ook mij als zelfstandige hard geraakt. Harder dan dat ik dat zou willen. 

Wanneer ik kijk naar het aantal website bezoeken, dan zeker niet. 

Het is even geen tijd om foto’s te maken, denk ik maar zo. In ieder geval niet in opdracht. Fotograferen blijf ik doen. De eerder aangekondigde boeken op basis van de seizoenen van het jaar, daarmee ben ik druk bezig. Dat neemt even tijd in beslag. Misschien zelfs langer dan dat ik in gedachten had. 

Nieuwe normaal

In het nieuwe normaal is veel niet mogelijk. Vandaar dat het voor mij een goed moment was om na te denken. Daarom geen fotograferende huisvader, al blijf ik mezelf dat wel gewoon noemen. 

 

1 reactie op “De fotograferende huisvader”

  1. Pingback: The photographing family father - De Goede Huisvader

Geef een reactie