Daar gaan we weer! Dat lijkt erop. Maar het is toch net iets anders dan dat het voorheen allemaal was. Graag leg ik even uit wat ik ga doen, wanneer ik dat ga doen en hoe ik dat ga doen. Ik ga ervan uit dat je wel even mee leest!

Feest!

De Goede Huisvader heeft een lange winterslaap achter de rug! Het werd tijd om weer wat te gaan doen met de website. Een nieuwe website, een Instagram-account en natuurlijk al de bekende Twitter- en Facebook-accounts. Daar moest wat mee gedaan worden.

Als schrijver en fotograaf misbruikte ik de afgelopen dagen het Instagram-account waar ik mijn creatieve producties deel. Dit kunnen foto’s zijn of door mij geschreven gedichten. Ineens stonden daar leuke kindersnoetjes tussen en zette mij dit aan het denken. Wil ik dit wel? Is het niet beter om dit van elkaar te scheiden? Dus gebeurde dat. Het resultaat bekijk je via de Instagram-pagina van De Goede Huisvader: https://instagram.com/goedehuisvader.

Foto bovenkant pagina: Unsplash.

Vergelijkbare berichten