Recensies

Wat ik beoordeel. Kortom, mijn Recensies lees je in deze categorie. Sommige zijn serieus en andere recensies zijn… nou ja, lees maar…
Het leven als superhelden, maar dan in vermomming
Recensies

Het leven als superhelden, maar dan in vermomming

Omdat ik vanavond mijn recensie over de animatieserie De Wonderlijke Wereld van Gumball (The Amazing Life of Gumball) teruglas, besloot ik even goed na te denken over de series die mijn dochter vandaag de dag kijkt. Een springt er tussenuit. Dat zijn de belevenissen van de familie Thunderman uit Schuildorp. Deze serie gaat over het leven als superhelden, maar dan in vermomming.

Waarom waren jullie zo geïnteresseerd in de Beyond Burger?
Recensies

Waarom waren jullie zo geïnteresseerd in de Beyond Burger?

2019 was zonder twijfel het jaar voor de Beyond Burger. Deze veganistische burger is nogal populair. Althans, wanneer ik de statistieken van mijn website mag geloven. In 2019 is het artikel over deze veganistische burger het beste gelezen. Reden daarom om in te gaan op de vraag waarom waren jullie zo geïnteresseerd in de Beyond Burger?

The Beyond Burger
Recensies

Ik at de Beyond Burger

Volgens RTL Z is het “de meest gehypete veganistische burger ooit.” Ook ik heb mij laten verleiden tot de aanschaf ervan én het eten ervan: de Beyond Burger van Beyond Meat. Hype of niet, de veganistische burgers zijn in trek. Daar zijn goede redenen voor te bedenken.